Schrijfcreaties

van inspiratie naar creatie

 

Houd je van schrijven? En zou je hier meer over willen leren? Schrijf je dan in voor één van mijn schrijfcursussen of workshops. In de agenda kun je zien welke cursussen en workshops gepland staan. 

Introductiecursus creatief schrijven 1.0

Schrijf je graag, maar heb je nog niet eerder een schrijfcursus gevolgd? Dan is de introductiecursus vast iets voor jou! In 6 lessen maak je kennis met verschillende vormen van creatief schrijven. Door inspirerende schrijfoefeningen experimenteer je met verrassende dichtvormen, het schrijven van korte verhalen en columns. Door te werken in een groep van schrijfliefhebbers leer je met en van elkaar. In deze korte cursus kun je ontdekken welke manier van schrijven het beste bij je past en waar je eventueel verder mee aan de slag wilt in een van de vervolgcursussen of workshops. 

De introductiecursus creatief schrijven staat begin 2019 weer op het programma. De locatie is nog niet bekend.

Aanmelden 

Vervolgcursus creatief schrijven 2.0

Voor cursisten die de smaak te pakken hebben gekregen tijdens de introductie cursus creatief schrijven of nieuwe schrijfliefhebbers die zich willen laten inspireren door verrassende creatieve schrijfvormen start in het najaar de vervolgcursus Creatief Schrijven 2.0. In 6 lessen verbreed je je kennis en vaardigheden door te oefenen met nieuwe, prikkelende schrijfopdrachten. 

Aanmelden


Cursus Verhalen schrijven 1.0

Schrijf je al wat langer of heb je de smaak van het schrijven te pakken gekregen door deelname aan de introductiecursus creatief schrijven? Met deze cursus kun je je verder ontwikkelen in het schrijven van verschillende verhaalvormen. Meer informatie over deze cursus volgt binnenkort.


 Workshop Theeschrijverij

Houd je van schrijven en vind je het leuk om eens op een verrassende manier geïnspireerd te worden? 

Schrijf je dan in voor de Theeschrijverij.

In deze unieke, eenmalige workshop van schrijvend theedrinken warmt theesommelier Arlette Nederkoorn de smaakpapillen op met een professionele theeproeverij van heel bijzondere theesoorten. Vervolgens ga je met al je zintuigen schrijvend op ontdekkingsreis om te komen tot de mooiste schrijfcreaties. Je hoeft geen schrijfervaring te hebben voor deze workshop.

Theeschrijverijen worden georganiseerd bij voldoende aanmelding (minimaal 6 personen) en zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld een verjaardag, vrijgezellenactiviteit of ander uitje.   

Inschrijven voor de workshop Theeschrijverij

De workshop Theeschrijverij kan ook in Loosdrecht gevolgd worden. De workshop is onderdeel van het cursusprogramma van Kursus Projekt Loosdrecht


Tip: deze pagina is nog in ontwikkeling, er worden binnenkort meer cursussen en workshop aangeboden