Schrijfcreaties

van inspiratie naar creatie


 Algemene voorwaarden cursus- en workshops/Schrijfcafédeelname          Schrijfcreaties miv 1 augustus 2020

Directe aanmelding/annulering via Schrijfcreaties:

De schrijfcursussen en workshops vinden alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen. Mocht de cursus waar u zich voor ingeschreven heeft onverhoopt niet doorgaan, dan hoort u dit uiterlijk één week voor aanvang van mij. U krijgt uw inschrijfgeld in dat geval per ommegaande teruggestort.

Aanmeldingsvoorwaarden

Aanmelding voor een schrijfcursus of – workshop is pas definitief na ontvangst van betaling. Na inschrijving ontvangt u per mail een factuur met een betaaltermijn van 2 weken.

Aanmelding binnen twee weken voor aanvang van een cursus of workshop is definitief nadat de factuur, die u per ommegaande ontvangt, is betaald.

Aanmelding voor een Schrijfcafé is bindend vanaf 24 uur voor aanvang van het Schrijfcafé. U ontvangt na het Schrijfcafé een betaalverzoek voor uw deelname.

Annuleringsvoorwaarden*

Bij het annuleren van een schrijfcursus of workshop na inschrijven tot vier weken voor aanvang van de cursus worden kosten in rekening gebracht in de volgende termijnen:

·        tot vier weken: geen kosten, 100% van de inschrijfkosten worden gerestitueerd.

·        vier tot twee weken voor aanvang: 25% van de inschrijvingskosten, 75%** wordt gerestitueerd

·        een tot twee weken voor aanvang: 50% van de inschrijvingskosten, 50%** wordt gerestitueerd

·        24 uur voor aanvang: er wordt geen inschrijfgeld gerestitueerd. U betaalt 100% van de kosten.

·        bij tussentijds beëindigen of anderszins niet deelnemen aan de cursus/workshop bestaat er geen recht op restitutie van de                   inschrijfkosten.

Bij een 'no-show' zonder afmelding minimaal 24 uur voor aanvang van het Schrijfcafé wordt het normale tarief berekend. U krijgt na het Schrijfcafé een betaalverzoek.

Aanmelding voor een schrijfcursus van Schrijfcreaties bij de bibliotheek

Direct na aanmelding voor een schrijfcursus betaalt u de inschrijvingskosten via het ticketsysteem van de bibliotheek. U krijgt een bevestiging van uw inschrijving. In de week voor aanvang van de cursus ontvangt u een mail van Schrijfcreaties met de belangrijkste informatie voor de eerste les.

Annuleringsvoorwaarden

*           Zie de annuleringsvoorwaarden hierboven.

**         Bij vroegboekkorting worden de geldende annuleringspercentages over het feitelijk betaalde inschrijfgeld berekend. 


E-mail