Schrijfcreaties

van inspiratie naar creatie


Onze taal is opgebouwd uit maar 26 letters. Met deze beperkte hoeveelheid letters kun je miljoenen woorden vormen. Bestaande woorden, fantasiewoorden, samenvoegingen van woorden, bedenk het maar. Als je dan ook met klank en vorm gaat spelen, ligt er een universum aan mogelijkheden voor je open.

Met de cursussen en workshops van Schrijfcreaties neem ik je graag mee op ontdekkingsreis naar de vervullende wereld van het creatieve taalgebruik. Of je nu vorm wilt geven aan een verhaal, een gedicht, een column of blog. Ik leer je ‘anders’ kijken waardoor je voortaan overal inspiratie vindt. En als je lekker aan het schrijven bent, faciliteer ik je met verrassende oefeningen en opdrachten waardoor je beter, origineler én gemakkelijker gaat schrijven. Zo werk je met Schrijfcreaties van inspiratie naar creatie.

De cursussen en workshops zijn geschikt voor beginnende en meer ervaren schrijvers. Voor schrijfliefhebbers die willen experimenten met andere vormen van schrijven dan ze gewend zijn. Voor iedereen die de schrijver in zichzelf verder wil stimuleren en ontwikkelen.


Inschrijven of meer informatie?

  

 


Agenda schrijfcursussen en workshops


Poëzie workshop voorbij, in 2020 een vervolg

Start:13-06-2019
19:30
Einde:27-06-2019
22:00

Houd je van dichten en speel je graag met taal? Op 13, 20 en 27 juni geef ik een driedelige poëzieworkshop in Blaricum. Deze workshop is volgeboekt. In drie lessen gaan we aan de slag met vorm, klank en beeld. Met toegankelijke oefeningen kom tot originele beelden en kom je dichter bij de dichter in jezelf.
Data: donderdagavond 13, 20 en 27 juni van 19:30 tot 22 uur.
Kosten: €75, dit is inclusief koffie/thee en het cursusmateriaalTerug naar overzichtE-mail