Schrijfcreaties

van inspiratie naar creatie

 

Even voorstellen

 

Ik ben Marjan Leunissen. Sinds ik kan schrijven is de pen mijn trouwe bondgenoot. Ik gebruik hem als ‘vertaler’ en 'werktuig'. Als vertaler vloeien er gedichten en verhalen uit vanuit mijn eigen bron. Soms is mijn pen geslepen en stromen er pittige stukjes proza uit in de vorm van een column of een blog. Regelmatig is mijn pen een effectief werktuig en schrijf ik als docent lesmateriaal of als tekstschrijver voor een opdrachtgever. 

Beslagen ten ijs

Ik ben breed opgeleid en heb ervaring in veel vakgebieden. Na mijn studie Voeding & Diëtetiek vulde ik mijn kennis aan met meerdere marketingopleidingen (NIMA en internationale incompanytrainingen). Later verrijkte ik mijn schrijfvaardigheden met Journalistiek I en II (Post Bachelor) en creatieve schrijfopleidingen in meerdere (literaire) genres. Bovendien ben ik gecertificeerd schrijfdocent (Dactylus Academie voor schrijfdocenten). Vanuit deze rijk gevulde bron van kennis en vaardigheden werk ik als schrijfdocent en -coach, communicatieadviseur en tekstschrijver.

De kracht van taal

De kracht van het geschreven woord is groot. Je kunt er andere mensen mee bereiken, aanraken, ontroeren of blij maken. Je kunt ermee uitdrukken wie je zelf bent, wat je wilt en welke dromen je hebt. En dat op oneindig veel manieren. Alles wat je nodig hebt, zijn slechts 26 letters, je eigen vrije geest en passie en de wereld ligt aan je voeten. In dit magische proces van schrijven begeleid ik je graag als schrijfdocent en schrijfcoach. Vanuit mijn commerciële roots kan ik organisaties helpen in het richten van hun communicatie energie. Als tekstschrijver rijg ik de woorden tot pakkende zinnen zodat mijn opdrachtgevers hun doel kunnen bereiken.

Inspireren tot een hoger plan

Omdat ik mijn enthousiasme voor schrijven wil delen met andere schrijfliefhebbers geef ik creatieve schrijfcursussen en workshops. In de agenda zie je wat er in de planning staat voor de komende maanden. Ook begeleid ik schrijvers bij het tot stand komen van hun boek, verhalen of gedichten. Door mijn marketingachtergrond reikt mijn coaching verder dan het schrijfproces en de techniek. Hierdoor wordt de kans op een succesvolle publicatie vergroot. Krijg hier een impressie van wat ik schrijf. Ook geef ik graag een podium aan cursisten die deelnamen aan één van de schrijfcursussen of workshops.

Meer weten over mijn achtergrond en opleidingen? Kijk dan op mijn Linkedin pagina

Hier vind je meer informatie over het aanbod van Schrijfcreaties en kun je je inschrijven voor een cursus, workshop of maandelijks Schrijfcafé. 

  
E-mail