Schrijfcreaties

van inspiratie naar creatie

 

Even voorstellen

 

Ik ben Marjan Leunissen. Sinds ik kan schrijven is de pen mijn trouwe bondgenoot. Ik gebruik hem als ‘vertaler’ en 'werktuig'. Als vertaler vloeien er mooie woorden uit, in de vorm van een lichtvoetig of juist ontroerend gedicht. Soms is mijn pen geslepen en stromen er pittige stukjes proza uit als column of verhaal. Regelmatig is mijn pen een werktuig en schrijf ik in opdracht, als docent of voor een opdrachtgever.

De kracht van het geschreven woord is groot. Je kunt er andere mensen mee bereiken, aanraken, ontroeren of blij maken. Je kunt ermee uitdrukken wie je zelf bent, wat je wilt en welke dromen je hebt. En dat op oneindig veel manieren. Alles wat je nodig hebt, zijn slechts 26 letters, je eigen fantasie en de wereld ligt aan je voeten. Het magische proces van schrijven begeleid ik graag als docent creatief schrijven. 


Omdat ik mijn passie voor schrijven wil delen met andere schrijfliefhebbers geef ik creatieve schrijfcursussen en workshops. In de agenda zie je wat er in de planning staat voor de komende maanden. Ook begeleid ik schrijvers bij het tot stand komen van hun boek. Door mijn marketingachtergrond reikt mijn coaching verder dan het schrijfproces en de techniek waardoor de kans op een succesvolle publicatie groter wordt.In mijn blog schrijf ik regelmatig over het schrijverschap en publiceer ik eigen gedichten.

Wil je meer lezen? Dit stond er over mij in de lokale krant. En hier lees je iets over de cursus Creatief Schrijven 2 (pag 6).

Meer weten over mijn achtergrond en opleidingen? Kijk dan op mijn Linkedin pagina

Hier vind je meer informatie over het aanbod van Schrijfcreaties en kun je je inschrijven voor een cursus, workshop of maandelijks Schrijfcafé.


 

  
E-mail