Schrijfcreaties

van inspiratie naar creatie

 

Even voorstellen

 

Ik ben Marjan Leunissen. Sinds ik kan schrijven is de pen mijn trouwe bondgenoot. Ik gebruik hem als ‘vertaler’ en 'werktuig'. Als vertaler vloeien er mooie woorden uit, in de vorm van een lichtvoetig of juist ontroerend gedicht. Soms is mijn pen geslepen en stromen er pittige stukjes proza uit als column of verhaal. Regelmatig is mijn pen een werktuig en schrijf ik in opdracht, als docent of voor een opdrachtgever.

De kracht van het geschreven woord is groot. Je kunt er andere mensen mee bereiken, aanraken, ontroeren of blij maken. Je kunt ermee uitdrukken wie je zelf bent, wat je wilt en welke dromen je hebt. En dat op oneindig veel manieren. Alles wat je nodig hebt, zijn slechts 26 letters, je eigen fantasie en de wereld ligt aan je voeten. Het magische proces van schrijven begeleid ik graag als docent creatief schrijven. 


Omdat ik mijn passie voor schrijven wil delen met andere schrijfliefhebbers geef ik creatieve schrijfcursussen en workshops. In de agenda zie je wat er in de planning staat voor de komende maanden. 


In mijn blog schrijf ik regelmatig over het schrijverschap en publiceer ik eigen gedichten.

Wil je meer lezen, in augustus en september 2017 stond er een interview met mij in de lokale krant. 

Wil je meer weten over mijn achtergrond en opleidingen? Kijk dan op mijn Linkedin pagina.

Hier vind je meer informatie over het aanbod van Schrijfcreaties of kun je je inschrijven voor een cursus/workshop.
E-mail