Schrijfcreaties

van inspiratie naar creatie

 


Onze taal is opgebouwd uit maar 26 letters. Met deze beperkte hoeveelheid letters kun je miljoenen woorden vormen. Bestaande woorden, fantasiewoorden, samenvoegingen van woorden, bedenk het maar. Als je dan ook met klank en vorm gaat spelen, ligt er een universum aan mogelijkheden voor je open. Of je nu schrijft om jezelf te laten zien of om anderen iets te vertellen; met Schrijfcreaties werk je van inspiratie naar creatie.


Met de schrijfcursussen en -workshops van Schrijfcreaties neem ik je graag mee op ontdekkingsreis naar de vervullende wereld van het creatieve taalgebruik. Of je nu vorm wilt geven aan een verhaal, een gedicht, een column of je (bedrijfs)missie. Ik leer je ‘anders’ kijken waardoor je voortaan overal inspiratie vindt. Door prikkelende oefeningen en schrijfopdrachten ga je beter, origineler én gemakkelijker schrijven. Zo werk je met Schrijfcreaties van inspiratie naar je eigen schrijfcreatie.


Schrijfcursussen SchrijfworkshopsDe cursussen en workshops zijn geschikt voor iedereen die zichzelf wil stimuleren in het creatieproces, die wil ontdekken en groeien als schrijver. Voor beginners én ervaren schrijvers, voor iedereen die het belang van woorden weegt.

 


Schrijfbegeleiding en training

Naast groepslessen geef ik individuele schrijftraining. Na een intakegesprek krijg je op maat gesneden schrijfles met uitgebreide feedback op je uitwerkingen. Zo kun je snel en efficiënt stappen maken in je schrijverschap.Aan schrijvers die werken aan een (non-fictie) boek, (levens)verhalen of gedichten geef ik individuele schrijfbegeleiding van idee tot manuscript. 

Tekstwerk


  • Teksten voor websites 
  • Tekstproductie voor e-books, brochures, persbericht, nieuwsbrieven
  • Auteur van diverse publicaties en lesmateriaal
  • Redigeerwerk


Planning schrijfactiviteiten


Creatief Schrijven 1 online - doorlopend beschikbaar

Datum:14-02-2021

Schrijf je graag en heb je behoefte aan inspiratie of wil je met andere vormen van schrijven oefenen dan je gewend bent? Dan is deze schrijfcursus echt iets voor jou!
In 5 lessen maak je kennis met creatief schrijven. Door inspirerende en toegankelijke schrijfoefeningen word je uitgedaagd de gebaande paden te verlaten. Je probeert meerdere schrijfgenres uit, je zintuigen worden aangescherpt, je bedenkt personages en ontdekt onverwachte poëzie.
Deze levendige en praktische cursus is geschikt voor iedereen die graag schrijft, voor zichzelf of op het werk.
Na deze cursus vind je makkelijker inspiratie en zal je schrijfvaardigheid vergroten. Persoonlijke feedback via de mail. Nu te koop.Terug naar overzichtE-mail