Schrijfcreaties

van inspiratie naar creatie

 


Onze taal is opgebouwd uit maar 26 letters. Met deze beperkte hoeveelheid letters kun je miljoenen woorden vormen. Bestaande woorden, fantasiewoorden, samenvoegingen van woorden, bedenk het maar. Als je dan ook met klank en vorm gaat spelen, ligt er een universum aan mogelijkheden voor je open. Of je nu schrijft om jezelf te laten zien of om anderen iets te vertellen; met Schrijfcreaties werk je van inspiratie naar creatie.


Met de schrijfcursussen en -workshops van Schrijfcreaties neem ik je graag mee op ontdekkingsreis naar de vervullende wereld van het creatieve taalgebruik. Of je nu vorm wilt geven aan een verhaal, een gedicht, een column of je (bedrijfs)missie. Ik leer je ‘anders’ kijken waardoor je voortaan overal inspiratie vindt. Door prikkelende oefeningen en schrijfopdrachten ga je beter, origineler én gemakkelijker schrijven. 

Wil je liever één-op-één begeleid worden? Als schrijfcoach help ik je, precies zoals jij dat wilt, groeien in je schrijverschap en coach ik je bij het tot stand komen van je (non-fictie) uitgave. 

Ook op het werk is het fijn als je met meer gemak duidelijke en overtuigende e-mails, memo's en plannen kunt schrijven. In de schrijftraining voor bedrijven en instellingen reik ik oefeningen en praktische tips aan waarmee je voortaan precies schrijft wat je bedoelt en daardoor niet alleen meer maar ook sneller resultaat behaalt.


Schrijfcursussen SchrijfworkshopsDe cursussen en workshops zijn geschikt voor iedereen die zichzelf wil stimuleren in het creatieproces, die wil ontdekken en groeien als schrijver. Voor beginners én ervaren schrijvers, voor iedereen die het belang van woorden weegt.

 


Schrijfbegeleiding en training


Naast groepslessen geef ik individuele schrijftraining. Na een intakegesprek krijg je op maat gesneden schrijfles met uitgebreide feedback op je uitwerkingen. Zo kun je snel en efficiënt stappen maken in je schrijverschap.


Aan schrijvers die werken aan een (non-fictie) boek, (levens)verhalen of gedichten geef ik individuele schrijfbegeleiding van idee tot manuscript.  

 

Communicatie advies en tekstwerk  • Communicatieadvies en uitvoering voor bedrijven en organisaties
  • Teksten voor websites, e-books, brochures, persbericht, nieuwsbrief 
  • Auteur van diverse publicaties en lesmateriaal
  • Redigeerwerk 

 


Planning schrijfactiviteiten


Schrijfcafé Huizen - nog 5 plaatsen beschikbaar

Start:20-11-2021
10:30
Einde:20-11-2021
12:30

Bij het Schrijfcafé word je met korte, prikkelende oefeningen en opdrachten uitgedaagd de pen op te pakken en te gaan schrijven. Iedere maand staat in het teken van een ander thema. Het Schrijfcafé is voor iedereen die van schrijven houdt. Je hoeft geen ervaring te hebben, je hebt alleen pen, papier en je hoofd nodig om te kunnen genieten van deze gezellige schrijfbijeenkomst. Daarnaast kun je bij het Schrijfcafé ervaren of creatief schrijven iets voor jou is, zonder dat je meteen aan een cursus vast zit. Lijkt dit je wat? Meld je dan aan voor het het Schrijfcafé. Je kunt alleen meedoen als je je aangemeld hebt.
Na afloop ontvang je een betaalverzoek, kosten deelname zijn €14,00. Annuleren kan tot 24 uur van tevoren, hierna worden de deelnemerskosten in rekening gebracht.Terug naar overzichtE-mail