Schrijfcreaties

van inspiratie naar creatie

 


Onze taal is opgebouwd uit maar 26 letters. Met deze beperkte hoeveelheid letters kun je miljoenen woorden vormen. Bestaande woorden, fantasiewoorden, samenvoegingen van woorden, bedenk het maar. Als je dan ook met klank en vorm gaat spelen, ligt er een universum aan mogelijkheden voor je open. Of je nu schrijft om jezelf te laten zien of om anderen iets te vertellen; met Schrijfcreaties werk je van inspiratie naar creatie.


Met de schrijfcursussen en -workshops van Schrijfcreaties neem ik je graag mee op ontdekkingsreis naar de vervullende wereld van het creatieve taalgebruik. Of je nu vorm wilt geven aan een verhaal, een gedicht, een column of je (bedrijfs)missie. Ik leer je ‘anders’ kijken waardoor je voortaan overal inspiratie vindt. Door prikkelende oefeningen en schrijfopdrachten ga je beter, origineler én gemakkelijker schrijven. 

Wil je liever één-op-één begeleid worden? Als schrijfcoach help ik je, precies zoals jij dat wilt, groeien in je schrijverschap en coach ik je bij het tot stand komen van je (non-fictie) uitgave. 

Ook op het werk is het fijn als je met meer gemak duidelijke en overtuigende e-mails, memo's en plannen kunt schrijven. In schrijftraining voor bedrijven en instellingen reik ik oefeningen en praktische tips aan waarmee je voortaan precies schrijft wat je bedoelt en daardoor niet alleen meer maar ook sneller resultaat behaalt. Voor communicatiemedewerkers bied ik een schrijfopfrisser aan.


 

Schrijfcursussen SchrijfworkshopsDe cursussen en workshops zijn geschikt voor iedereen die zichzelf wil stimuleren in het creatieproces, die wil ontdekken en groeien als schrijver. Voor beginners én ervaren schrijvers, voor iedereen die het belang van woorden weegt.

 


 

Schrijfbegeleiding en -training individueel en incompany

Naast groepslessen geef ik individuele schrijftraining. Na een intakegesprek krijg je op maat gesneden schrijfles gebaseerd op je eigen teksten met uitgebreide feedback op je uitwerkingen. Zo kun je snel en efficiënt stappen maken in je schrijverschap.


Aan schrijvers die werken aan een (non-fictie) boek, (levens)verhalen of gedichten geef ik individuele schrijfbegeleiding van idee tot manuscript.  


Ook geef ik schrijfworkshops- en trainingen op locatie. Deze sessies worden ontwikkeld op basis van de wensen/doelstellingen van de opdrachtgever. Onlangs verzorgde ik een verbindende teammiddag voor de Vrijwilligerscentrale van Huizen. Vrijblijvende informatie 

 

 

Communicatie advies en tekstwerkCommunicatieadvies en uitvoering voor bedrijven en organisaties

Teksten voor websites, e-books, brochures, persbericht, nieuwsbrief
 

Auteur van diverse publicaties en lesmateriaal

Redigeerwerk 
Planning schrijfactiviteiten


Dagretraite - VANG JE VERLANGEN - uitverkocht

Start:10-06-2023
09:30
Einde:10-06-2023
17:00Terug naar overzichtE-mail