Schrijfcreaties

van inspiratie naar creatie


Wil je meer informatie over de cursussen, workshops, individuele begeleiding of het Schrijfcafé of wil je je inschrijven voor één van de schrijfactiviteiten vul dan dit contactformulier in. Om je bericht goed te verwerken is het nodig een onderwerp te kiezen. Bij aanmelding voor een cursus graag adresgegevens doorgeven.

 
 
 
 
 
 
 

Algemene voorwaarden cursus- en workshops/Schrijfcafédeelname Schrijfcreaties miv 1 augustus 2020


Directe aanmelding/annulering via Schrijfcreaties:


De schrijfcursussen en workshops vinden alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen. Mocht de cursus waar u zich voor ingeschreven heeft onverhoopt niet doorgaan, dan hoort u dit uiterlijk één week voor aanvang van mij. U krijgt uw inschrijfgeld in dat geval per ommegaande teruggestort.


Aanmeldingsvoorwaarden


Aanmelding voor een schrijfcursus of – workshop is pas definitief na ontvangst van betaling. Na inschrijving ontvangt u per mail een factuur met een betaaltermijn van 2 weken.


Aanmelding binnen twee weken voor aanvang van een cursus of workshop is definitief nadat de factuur, die u per ommegaande ontvangt, is betaald.


Aanmelding voor een Schrijfcafé is bindend vanaf 24 uur voor aanvang van het Schrijfcafé. U ontvangt na het Schrijfcafé een betaalverzoek voor uw deelname.


Annuleringsvoorwaarden*


Bij het annuleren van een schrijfcursus of workshop na inschrijven tot vier weken voor aanvang van de cursus worden kosten in rekening gebracht in de volgende termijnen:


  • tot vier weken: geen kosten, 100% van de inschrijfkosten worden gerestitueerd.
  • vier tot twee weken voor aanvang: 25% van de inschrijvingskosten, 75%** wordt gerestitueerd
  • een tot twee weken voor aanvang: 50% van de inschrijvingskosten, 50%** wordt gerestitueerd
  • 24 uur voor aanvang: er wordt geen inschrijfgeld gerestitueerd. U betaalt 100% van de kosten.
  • bij tussentijds beëindigen of anderszins niet deelnemen aan de cursus/workshop bestaat er geen recht op restitutie van de inschrijfkosten.


Bij een 'no-show' zonder afmelding minimaal 24 uur voor aanvang van het Schrijfcafé wordt het normale tarief berekend. U krijgt na het Schrijfcafé een betaalverzoek.


Aanmelding voor een schrijfcursus van Schrijfcreaties bij de bibliotheek


Direct na aanmelding voor een schrijfcursus betaalt u de inschrijvingskosten via het ticketsysteem van de bibliotheek. U krijgt een bevestiging van uw inschrijving. In de week voor aanvang van de cursus ontvangt u een mail van Schrijfcreaties met de belangrijkste informatie voor de eerste les.


Annuleringsvoorwaarden


*          Zie de annuleringsvoorwaarden hierboven.

**        Bij vroegboekkorting worden de geldende annuleringspercentages over het feitelijk betaalde inschrijfgeld berekend.

Lees hier mijn laatste Blog


------------------------------


Vanaf 17 september verkrijgbaar!


Bestel snel, in exclusieve oplage gedrukt.


Met trots presenteer ik mijn bijzondere dichtbundel met een selectie van mijn mooiste gedichten voorzien van originele tekeningen van kunstenares Harcoline Ornstein. Vanaf 17 september bestel hem hier voor €17,95 excl. verzendkosten. Of koop hem bij de boekhandel in Blaricum, Laren of Huizen.


Vanaf 17 september zijn er leuke ansichtkaarten te koop met gedichten en tekeningen uit de bundel Komma in de Kantlijn. Per set van 4 €8,00 excl. verzendkosten. Bestel hier

------------------------------


Dagretraite

Yoga en Schrijven


Deze activiteit is uitverkocht. In het voorjaar 2024 wordt de volgende retraite ingepland. Vast aanmelden onder voorbehoud datum


-----------------------------

Nieuw!


Workshop Theeschrijverij


------------------------


Schrijfcursussen en Schrijfcafés


Op 21 oktober is er weer een Schrijfcafé


Je kunt je nu alvast aanmelden.


Aanmelden Schrijfcafé


------------------------------

Cursus Poëzie start in juni op 22 juni in Blaricum


Aanmelden Poëzie

------------------------------


Om zelf in je eigen tempo te schrijven: Cursus Creatief Schrijven 1 online met professionele feedback van schrijfdocent. Bestellen schrijfcursus


Bekijk mijn instagramgedichten

Dé website voor schrijvers


www.schrijvenonline.org


Aanbod schrijfexpertise Nederland


www.ikwilschrijven.nl

HRO bOOKs
private publishing